متن آگهی

قیمت: تماس بگیرید
گلیسیرین یا گلیسرول مایع بی بو و شفافی است که در بیشتر چربی های طبیعی گیاهی و حیوانی، از جمله چربی هایی که در پوست شما هستند وجود دارد. گلیسیرین تجاری از محصولات طبیعی مانند روغن های گیاهی یا از طریق الکل پروپیلن ساخته شده است که در بسیاری از صابون ها و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.
از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می شود.
گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می دارد.
از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می شود و پوست را نرم و چرب می کند.
گلیسیرین به صورت شیاف به عنوان ملین هیپراسموتیک و نرم کننده برای پیش گیری از یبوست استفاده می گردد.
برای سفارش با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
رضایی

موبایل: موبایل
تلفن: تلفن
کاربر:
تاریخ ثبت:1397/07/17
تاریخ اعتبار:1398/07/17
بخش اصلی:صنعت
شناسه: #73986

پیام پلیس فتا: لطفا پیش از انجام معامله و هر نوع پرداخت وجه، از صحت کالا یا خدمات ارائه شده، به صورت حضوری اطمینان حاصل نمایید. همچنین بهتر است قبل از تحویل کالا یا خودروی خود در ازای چک‌های رمزدار بانکی، با مراجعه به بانک مربوطه از اصالت آن اطمینان حاصل کنید. (پست آگهی هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهٔ راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید. در صورت مشاهده موارد خلاف واقع به ما گزارش دهید.)

جهت مطرح کردن پرسش هایتان درباره گلیسرول مایع لطفا در صورت داشتن حساب کاربری وارد وب سایت شده . در غیر این صورت ابتدا در وب سایت ثبت نام کنید. پس از آن می توانید از فرم تماس با آگهی دهنده در ذیل هر صفحه از وب سایت استفاده کنید.